Stem op Oosterhuuzens Dialectkoor bij Rabo ClubSupport

Ook dit jaar bestemt de Rabobank weer een deel van de winst voor clubs en verenigingen.
Rabobank Apeldoorn en Omgeving doet ook mee aan deze actie en ondersteunt financieel de clubs en verenigingen uit deze regio die zich hiervoor hebben aangemeld.
Er hebben zich dit jaar maar liefst 253 clubs in onze regio aangemeld voor ClubSupport.

Evenals voorgaande jaren heeft ook het Oosterhuuzens Dialectkoor zich opgegeven voor deze actie.
Met de financiële steun van de Rabobank wil het koor de versterkers en microfoons vervangen en uitbreiden.
Als je lid bent van de Rabobank mag je meebeslissen welke verenigingen of clubs je financieel wilt ondersteunen.
Elk lid van de Rabobank mag 3 stemmen uitbrengen; een echtpaar met een Rabo en/of rekening mag samen dus 6 stemmen uitbrengen!
Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo-app of inloggen op de website van de Rabobank:
www.rabobank.nl/leden/clubsupport/
Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favoriete verenigingen en stemmen maar!
Je kunt stemmen tot 25 oktober a.s.
Bezoekers aan deze website gen uiteraard de meeste stemmen aan het Oosterhuuzens Dialect !!

Repetities van  Oosterhuuzens Dialectkoor weer gestart

Na ruim anderhalf jaar zijn de repetities van het koor weer van start gegaan.
De eerste repetitie was op donderdag 30 september in het Dorpshuis in Oosterhuizen.
De repetities zijn op donderdagavond in de oneven weken (zie Agenda).

De repetitie-avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot ca. 22.00 uur.

Uitvoering 2022

De jaarlijkse uitvoering van het koor is op zaterdag 9 april 2022.
De uitvoering wordt gegeven in Het Boshuis in Klarenbeek.

Podium te huur

Het Oosterhuuzens Dialectkoor beschikt over een eigen podium.
Het fraaie podium bestaat uit 12 delen met 3  verschillende hoogtes. Op elk podiumdeel is plek voor vier personen. Dus in totaal kunnen 48 personen op het podium staan.
De podiumdelen zijn heel gemakkelijk aan elkaar te koppelen.
Het podium is te huur en kan dus ook door andere koren worden gebruikt.
De huurprijs bedraagt € 75,- per dag; het podium moet dan wel worden afgehaald en terug gebracht.
Nadere informatie bij de secretaris: 055-3011399.