Na enkele jaren afwezigheid was er op 9 april 2022 weer de jaarlijkse uitvoering van het Oosterhuuzens Dialectkoor. De uitvoering vond plaats in Het Boshuis in Klarenbeek. Een volle zaal met een enthousiast publiek. Een prima uitvoering !

Op zondag 8 maart 2020 vierden de koorleden en muzikanten van het Oosterhuuzens Dialectkoor samen met hun partners het 15-jarig bestaan van het koor. Het feest werd gehouden in Dorpscentrum De Hoge Weye in Beekbergen. Burgemeester Ton Heerts van Apeldoorn was deze middag te gast bij de feestelijkheden. Het koor was uitgedost in een nieuw tenue en uiteraard werden er ook nog enkele liedjes gezongen. Al met al een mooie middag om op terug te kijken.


Het lijkt een traditie te worden: een optreden van het Oosterhuuzens Dialectkoor tijdens de boerenkoolmaaltijd voor 55-plussers in Dorpscentrum De Hoge Weye in Beekbergen. Dit optreden was op 29 januari 2020.

Het laatste optreden van het Oosterhuuzens Dialectkoor in 2019 was op 28 november in zorgcentrum De Speulbrink in Vaassen.
Voor een volle zaal met gezellige mensen bracht het koor een gevarieerd programma.
Een zeer geslaagde avond !

Het Oosterhuuzens Dialectkoor trad op 14 november 2019 op in verpleeghuis Markenhof in Beekbergen.
Het koor bracht een vlot en vrolijk programma en het publiek reageerde (zoals we elke keer weer ervaren daar) spontaan en enthousiast.
Het werd een gezellige avond met de afspraak aan het eind van het optreden: tot volgend jaar !