Repetities van  Oosterhuuzens Dialectkoor zijn weer begonnen

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 is repeteren en het volgen van muzieklessen zowel binnen als buiten weer mogelijk, ook na 17.00 uur. Locaties voor kunst- en cultuurbeoefening zijn vanaf die dag weer open. Publiek is nog niet toegestaan. Voor volwassenen is het gebruik van een coronatoegangsbewijs verplicht, zowel voor binnen- als buitenlocaties. Dat is wat het kabinet tijdens de laatste persconferentie heeft aangekondigd.

Het Oosterhuuzens Dialectkoor begon donderdag 20 januari a.s. weer met repeteren.
Aanvang: 20.00 uur.

Uitvoering 2022

De jaarlijkse uitvoering van het koor is op zaterdag 9 april 2022.
De uitvoering wordt gegeven in Het Boshuis in Klarenbeek.

Podium te huur

Het Oosterhuuzens Dialectkoor beschikt over een eigen podium.
Het fraaie podium bestaat uit 12 delen met 3  verschillende hoogtes. Op elk podiumdeel is plek voor vier personen. Dus in totaal kunnen 48 personen op het podium staan.
De podiumdelen zijn heel gemakkelijk aan elkaar te koppelen.
Het podium is te huur en kan dus ook door andere koren worden gebruikt.
De huurprijs bedraagt € 75,- per dag; het podium moet dan wel worden afgehaald en terug gebracht.
Nadere informatie bij de secretaris: 055-3011399.