Prachtige uitvoering Oosterhuuzens Dialectkoor in Het Boshuis

Het Oosterhuuzens Dialectkoor gaf op 13 april 2019 onder leiding van dirigent Theo Uijttenboogaart haar jaarlijkse uitvoering in Het Boshuis in Klarenbeek..
De publieke belangstelling voor deze uitvoering was dit jaar overweldigend groot. Voor een volle zaal van zo'n 400 enthousiaste mensen werd door het koor een prachtig optreden verzorgd.
Door de keuze van het repertoire was het een heel gevarieerd programma; luisterliedjes werden afgewisseld door vlotte nummers. De koorleden waren op hun best en zongen de liedjes met volle overgave en groot enthousiasme. De muzikale begeleiding was voortreffelijk en heel mooi in balans met de zang van het koor.
Natuurlijk waren er ook weer een aantal onvervalste meezingers.
Het gastoptreden van zanger / entertainer "Kappie" uit Markelo was ook een groot succes.
Met veel bekende meezingers wist hij het publiek tot groot enthousiasme te brengen.
In de pauze van de uitvoering was er weer een grandioze verloting met vele mooie prijzen.
Kortom: het was een ouderwets gezellige avond waarbij het Oosterhuuzens Dialectkoor zich op een uitstekende wijze heeft gepresenteerd. Geen wonder dat er na afloop uitsluitend zeer positieve reacties van  bezoekers waren te horen.

Foto's van de uitvoering zijn te zien in het menu: Recente optredens.

Repetities

De repetities van het koor zijn op dinsdagavond in de even weken (zie Agenda).
De repetitie-avonden beginnen om 20.30 uur en duren tot 22.15 uur.
Ze worden dinsdags gehouden in het bijgebouw bij het Dorpshuis aan het Oude Veen in Oosterhuizen. Mannen die interesse hebben mogen bij elke repetitie van het koor komen kijken, luisteren en meezingen.
Wie meer wil weten van het Oosterhuuzens Dialectkoor kan informatie krijgen bij secretaris Gerrit Hulshof, telefoon 055 301 1399. Alle verdere informatie is te vinden op deze website.

Privacyverklaring

Het Oosterhuuzens Dialectkoor verspreidt via deze website beeldmateriaal (foto’s of video’s) van optredens of andere evenementen van het koor. Op dit beeldmateriaal zijn in veel gevallen behalve koorleden ook toeschouwers in beeld gebracht. Het kan voorkomen dat iemand uit het publiek herkenbaar in beeld is gebracht. Een herkenbaar in beeld gebrachte persoon heeft te allen tijde het recht om zich te verzetten tegen publicatie van dergelijke beelden. Het Oosterhuuzens Dialectkoor zal in dat geval direct gehoor geven aan een verzoek (te richten aan de secretaris van het koor) om de betreffende beelden te verwijderen van de website.
Het Oosterhuuzens Dialectkoor wil op die wijze de privacy borgen van leden/personen die dergelijke publiciteit willen vermijden en het koor zal zorgvuldig omgaan met eventuele klachten en verzoeken op dit punt.