Repetities komend seizoen

Met ingang van het nieuwe seizoen houdt het Oosterhuuzens Dialectkoor de repetities op donderdagavond van de oneven weken. Ook de plaats waar de repetities worden gehouden, wordt gewijzigd. Vanaf eind augustus wordt er gerepeteerd in de sportzaal van het dorpshuis in Oosterhuizen. Tevens is de aanvang van de repetities vervroegd van 20.30 naar 20.00 uur.
De eerste repetitieavond in het nieuwe seizoen is donderdag 29 augustus a.s. om 20.00 uur !
Zie verder: Agenda op deze website.

Programma in dit najaar van het Oosterhuuzens Dialectkoor

Dit najaar is het Oosterhuuzens Dialectkoor nog twee keerte beluisteren bij een paar mooie evenementen.

Stoomfestival "Terug naar Toen" bij VSM-station Beekbergen
Op het eerste volle weekeinde van september (7 & 8 september 2019) organiseert de VSM traditioneel het grootste stoomtreinenfestival van Nederland onder de naam: "Terug naar Toen".
In Beekbergen zijn in de locomotievenloods een aantal modelbanen opgesteld en is er een spoormarkt.  Er wordt kolen geladen, water genomen, gedraaid op de draaischijf en nog veel meer. De treinen rijden op beide dagen tussen 09.30 en 17.30 uur. Een dagkaart kost € 19,50.
Op zaterdag 7 september is er 's middags vanaf 13.00 uur een optreden van het Oosterhuuzens Dialectkoor op station Beekbergen.

Noaberdagen in Lievelde (Erve Kots)
Na het succes in 2017 (ca. 5000 bezoekers) en op veler verzoek worden de Naoberdagen opnieuw georganiseerd bij Erve Kots in Lievelde. De 2e editie gaat plaatsvinden op 28 en 29 september 2019.
Op zaterdag 28 september treden o.m. op: Dick van Altena, Brook Duo en Double2 Singers.
Op zondag 29 september treden op: Stef Woestenenk, Duo Mizstic, Höllenboer en het Oosterhuuzens Dialectkoor.

In de voorverkoop is de toegangsprijs voor abonnees van het blad "Noaber"  € 7,50
(voor niet-abonnees € 10,-). Bestel HIER NU alvast kaarten.
Aan de kassa geldt een prijs van € 10,- (voor niet-abonnees € 12,50)

Repetities

De repetities van het koor zijn op donderdagavond in de oneven weken (zie Agenda).
De repetitie-avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot 21.45 uur.
Ze worden donderdags gehouden in de sportzaal van het Dorpshuis aan het Oude Veen in Oosterhuizen. Mannen die interesse hebben mogen bij elke repetitie van het koor komen kijken, luisteren en meezingen.
Wie meer wil weten van het Oosterhuuzens Dialectkoor kan informatie krijgen bij secretaris Gerrit Hulshof, telefoon 055 301 1399. Alle verdere informatie is te vinden op deze website.

Podium te huur

Het Oosterhuuzens Dialectkoor beschikt over een eigen podium.
Het fraaie podium bestaat uit 12 delen met 3  verschillende hoogtes. Op elk podiumdeel is plek voor vier personen. Dus in totaal kunnen 48 personen op het podium staan.
De podiumdelen zijn heel gemakkelijk aan elkaar te koppelen.
Het podium is te huur en kan dus ook door andere koren worden gebruikt.
De huurprijs bedraagt € 75,- per dag; het podium moet dan wel worden afgehaald en terug gebracht.
Nadere informatie bij de secretaris: 055-3011399.

Privacyverklaring

Het Oosterhuuzens Dialectkoor verspreidt via deze website beeldmateriaal (foto’s of video’s) van optredens of andere evenementen van het koor. Op dit beeldmateriaal zijn in veel gevallen behalve koorleden ook toeschouwers in beeld gebracht. Het kan voorkomen dat iemand uit het publiek herkenbaar in beeld is gebracht. Een herkenbaar in beeld gebrachte persoon heeft te allen tijde het recht om zich te verzetten tegen publicatie van dergelijke beelden. Het Oosterhuuzens Dialectkoor zal in dat geval direct gehoor geven aan een verzoek (te richten aan de secretaris van het koor) om de betreffende beelden te verwijderen van de website.
Het Oosterhuuzens Dialectkoor wil op die wijze de privacy borgen van leden/personen die dergelijke publiciteit willen vermijden en het koor zal zorgvuldig omgaan met eventuele klachten en verzoeken op dit punt.