Oosterhuuzens Dialectkoor bestaat 15 jaar

Het Oosterhuuzens Dialectkoor bestaat binnenkort 15 jaar.
Het koor is opgericht op 8 maart 2005.
Het 3e lustrum wordt in besloten kring gevierd met een hapje en een drankje in dorpscentrum De Hoge Weye in Beekbergen.

Jaarlijkse uitvoering 4 april 2020

De jaarlijkse uitvoering van het Oosterhuuzens Dialectkoor wordt gehouden op 4 april 2020.
Het optreden vindt -zoals gebruikelijk de laatste jaren - plaats in Het Boshuis in Klarenbeek.
De aanvang is 20.00 uur.
Vorig jaar waren er in Het Boshuis 400 bezoekers. Ook dit jaar verwachten we weer een volle zaal.
Bestel dus tijdig een toegangskaartje !

Zo was het vorig jaar ....

Ledenstop

Het bestuur van het Oosterhuuzens Dialectkoor heeft besloten tijdelijk een ledenstop in te stellen.
Het koor heeft op dit moment 67 leden.
Op repetitieavonden en bij optredens in zorgcentra is dit aantal echt het maximum.

Repetities

De repetities van het koor zijn op donderdagavond in de oneven weken (zie Agenda).
De repetitie-avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot ca. 22.00 uur.
Ze worden donderdags gehouden in de sportzaal van het Dorpshuis aan het Oude Veen in Oosterhuizen. Mannen die interesse hebben mogen bij elke repetitie van het koor komen kijken, luisteren en meezingen.
Wie meer wil weten van het Oosterhuuzens Dialectkoor kan informatie krijgen bij secretaris Gerrit Hulshof, telefoon 055 301 1399. Alle verdere informatie is te vinden op deze website.

Podium te huur

Het Oosterhuuzens Dialectkoor beschikt over een eigen podium.
Het fraaie podium bestaat uit 12 delen met 3  verschillende hoogtes. Op elk podiumdeel is plek voor vier personen. Dus in totaal kunnen 48 personen op het podium staan.
De podiumdelen zijn heel gemakkelijk aan elkaar te koppelen.
Het podium is te huur en kan dus ook door andere koren worden gebruikt.
De huurprijs bedraagt € 75,- per dag; het podium moet dan wel worden afgehaald en terug gebracht.
Nadere informatie bij de secretaris: 055-3011399.

Privacyverklaring

Het Oosterhuuzens Dialectkoor verspreidt via deze website beeldmateriaal (foto’s of video’s) van optredens of andere evenementen van het koor. Op dit beeldmateriaal zijn in veel gevallen behalve koorleden ook toeschouwers in beeld gebracht. Het kan voorkomen dat iemand uit het publiek herkenbaar in beeld is gebracht. Een herkenbaar in beeld gebrachte persoon heeft te allen tijde het recht om zich te verzetten tegen publicatie van dergelijke beelden. Het Oosterhuuzens Dialectkoor zal in dat geval direct gehoor geven aan een verzoek (te richten aan de secretaris van het koor) om de betreffende beelden te verwijderen van de website.

Het Oosterhuuzens Dialectkoor wil op die wijze de privacy borgen van leden/personen die dergelijke publiciteit willen vermijden en het koor zal zorgvuldig omgaan met eventuele klachten en verzoeken op dit punt.